logo

за нас галерия информация за пациенти профил на пациента екип контакти
 

 

 

Телефон за

информация

02 /491 68 74

 

 

 

 

 

 

грижата за вас

е приоритет за нас!

Диализен център - ДИАЛМЕД ООД

В „Диализен център – ДИАЛМЕД“ ООД се провежда лечение на пациенти в терминален стадий на хронична бъбречна недостатъчност. Нашата цел е да осъществим насочено към нуждите на всеки отделен пациент, индивидуализирано лечение с хемодиализа и перитонеална диализа. Този подход дава значителни предимства за лекуваните от нас хора, както по отношение на преживяемост, така и като качество на живот.

Персоналът на центъра се състои от висококвалифицирани специалисти с многогодишен опит в областта на диализното лечение.

Ние работим с висококачествени лекарствени продукти и медицински изделия, които дават възможност да предложим на пациентите лечение, съобразено с индивидуалните потребности и здравословното състояние на всеки от тях.

При нужда се провеждат регулярни посещения на патронажна сестра и лекар по домовете на пациентите на перитонеална диализа. Чрез тези близки контакти с пациента имаме по-голяма флексибилност по отношение терапията на пациентта и непосредствена информация за неговото състояние. От не по-малка важност е и сигурността, която получават пациентите ни при този начин на обгрижване. Патронажните посещения по домовете на пациентите от много години са стандарт при лечението с перитонеална диализа в страните с развито диализно лечение.

Много голямо предимство е обстоятелството, че извършваме доставки по домовете на лекарствените продукти и консумативите, необходими на пациентите на перитонеална диализа, като по този начин те са облекчени финансово, поемайки за наша сметка транспорта до дома им.

„Диализен център – ДИАЛМЕД“ ООД полага непрекъснато усилия за доброто и висококачествено лечение, съобразено с изискванията на Медицинския стандарт за диализано лечение.

„Диализен център - ДИАЛМЕД“ ООД притежава разрешение за осъществяване на лечебна дейност № ДЦ- 381/ 10.10.2012 г.

Лекарски кабинет:  02 / 491 68 75;     Мобилен:  0882 / 21 81 27

НАЧАЛО | ЗА НАС | ГАЛЕРИЯ | ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ | ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА | ЕКИП | КОНТАКТИ

Create & Support: VS Bulgaria Ltd. ©